ADEZIVI, LACURI SI GRUNDURI / Adeziv hobby, Aracet

Ordonează după 
Producător 

Spray adeziv temporar, ideal pentru colarea servetelelor, hartiei de orez si a hartiei printate pe lemn, carton, ceramica, piatra, plastic, polistiren, sticla, metal, panza etc. Ideal pentru sabloane.Se usuca rapid si nu lasa urme. ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 37,00 LEI

Spray adeziv temporar 150ml - STAMPERIA


Pasta adeziva 3D - 50ml
Pasta adeziva 3D
Pasta adeziva (lipici) pe baza de apa, pentru crearea de suprafete 3D. Se poate aplica atat cu pensula cat si prin sabloane si se poate decora cu foita , glitter, cu folie decorativa etc. Dupa uscare devine transparenta si lipicioasa. 50ml ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 11,00 LEI

Pasta adeziva 3D - 50ml


Adeziv pe baza de apa, creat special pentru lipirea materialelor de tip fetru, blugi sau alte materiale poroase sau rugoase. In urma uscarii, adezivul devine transparent. A se agita inainte de folosire. Cantitate: 80ml.
Pret 12,00 LEI

Adeziv pentru fetru 80ml


Adeziv alb Meyco ce devine transparent dupa uscare. Se poate folosi pe lemn, carton, hartie, fetru etc. A se agita inainte de folosire. Cantitate: 120g.
Pret 8,70 LEI

Adeziv Meyco 120g


Lipici lichid pentru hartie si carton, fara solventi, non-toxic.
Pret 2,00 LEI

Lipici transparent 30ml


Adeziv alb Meyco ce devine transparent dupa uscare. Se poate folosi pe lemn, carton, hartie, fetru etc. A se agita inainte de folosire. Cantitate: 40g.
Pret 3,60 LEI

Adeziv Meyco 40g


Adeziv acrilic DARWI
Adeziv hobby universal
Adeziv acrilic foarte puternic ideal pentru toate suporturile poroase. Dupa uscare devine transparent.  Cantitate: 80ml
Pret 14,00 LEI

Adeziv acrilic DARWI


Aracet lemn - BIC
Aracet lemn
Aracet ideal pentru lemn si hartie. 118ml ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 8,00 LEI

Aracet lemn - BIC


Adeziv hobby universal 80ml
Adeziv hobby universal
Adeziv hobby - universal - Pentart - 80 ml Adeziv pe baza de apa. Lipeste diferite materiale: hartie, lemn, polistiren, textile, fetru, coli cauciucate etc. Adezivul devine transparent dupa uscare. Feriti produsul de inghet! Nu contine materiale toxice. ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 9,00 LEI

Adeziv hobby universal 80ml


Aracet lemn
aracet lemn
Aracet pentru lemn, hartie, carton. Non toxic. 40g. ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 2,00 LEI

Aracet lemn


YjQwMTI2N