ADEZIVI, LACURI SI GRUNDURI / Lacuri

Ordonează după 
Producător 

Lac de protectie final care se aplica la sfarsit dupa ce tabloul pictat sau obiectul decorat s-a uscat. Are un aspect final lucios intens iar dupa uscare devine rezistent la apa. Lacul este pe baza de apa. 250ml ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 32,00 LEI

Lac lucios apa COLL-ALL 250ml


Lac de protectie final care se aplica la sfarsit dupa ce tabloul pictat sau obiectul decorat s-a uscat. Are un aspect final lucios intens iar dupa uscare devine rezistent la apa. Lacul este pe baza de apa. 100ml ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 15,00 LEI

Lac lucios apa COLL-ALL 100ml


Lac mat pentru pictura in ulei si acrilic, ce nu ingalbeneste in timp. Pentru a atenua aspectul final mat poate fi amestecat cu un lac final lucios. 150ml
Pret 44,00 LEI

Lac mat 150ml - SPRAY L&B


Lac mat satinat transparent pe baza de alcool cu uscare rapida. A se agita inainte de folosire. ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 21,00 LEI

Lac mat aclool PENTART - 100ml


Lac mat satinat transparent pe baza de alcool cu uscare rapida. A se agita inainte de folosire. ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 13,00 LEI

Lac mat aclool PENTART - 50ml


Lac lucios extrafin pentru pictura in ulei si acrilic. Acest produs este un lac final de protectie cu un luciu discret si uscare rapida, este anti UV, flexibil si nu modifica nuanta suportului colorat. 150ml
Pret 45,00 LEI

Lac lucios extrafin 150ml - SPRAY L&B


Poate fi aplicat pe toate suprafatele, nu ingalbeneste si se usuca repede. A se agita recipientul inainte de utilizare. Pulverizarea se efectueaza de la o distanta de circa 30 cm. ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 38,00 LEI

Lac mat spray 150ml - Stamperia


Lac mat ANTI UV ideal pentru lucrari in acrilic si ulei. 75ml
Pret 35,00 LEI

Lac mat ANTI UV - 75ml


Lac lucios Darwi 100 ml pe baza de solvent - alcool. Lacul lucios de la firma Darwi este probabil cel mai bun lac pentru Cernit, Fimo si pentru culori ACRILICE - fiind foarte rezistent si foarte lucios, avand un aspect final de portelan si sticlos. Lacul Darwi confera o stralucire deosebita culorilor. VERNIS DARWI - UNIVERSAL este ideal si pentru pasta ceramica DARWI CLASIC, DARWI TERRACOTA, DAS,
Pret 36,50 LEI

Lac lucios alcool Darwi - 100ml


Lac mat 230ml
Lac mat Pentart
Lac de protectie final care se aplica la sfarsit dupa ce tabloul pictat sau obiectul decorat s-a uscat. Are un aspect final mat iar dupa uscare devine rezistent la apa. Lacul este pe baza de apa. 230 ml ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.  
Pret 25,50 LEI

Lac mat 230ml


ZjZmMmNhY