ADEZIVI, LACURI SI GRUNDURI / Lacuri

Ordonează după 
Producător 

Lac lucios extrafin pentru pictura in ulei si acrilic. Acest produs este un lac final de protectie cu un luciu discret si uscare rapida, este anti UV, flexibil si nu modifica nuanta suportului colorat. 150ml
Pret 29,00 LEI

Lac lucios extrafin 150ml - SPRAY


Poate fi aplicat pe toate suprafatele, nu ingalbeneste si se usuca repede. A se agita recipientul inainte de utilizare. Pulverizarea se efectueaza de la o distanta de circa 30 cm. ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 38,00 LEI

Lac mat spray 150ml - Stamperia


Lac mat ANTI UV ideal pentru lucrari in acrilic si ulei. 75ml
Pret 35,00 LEI

Lac mat ANTI UV - 75ml


Lac mat - spray
LEFRANC & BOURGEOIS
Lac de protectie final care se aplica la sfarsit dupa ce tabloul pictat in acrilic sau tempera ori obiectul decorat s-a uscat. Are un aspect final mat iar dupa uscare devine rezistent la apa. Nu topeste polistirenul. A se agita inainte de utilizare. 150ml ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 32,00 LEI

Lac mat - spray


Lac lucios Darwi 100 ml pe baza de solvent - alcool. Lacul lucios de la firma Darwi este probabil cel mai bun lac pentru Cernit, Fimo si pentru culori ACRILICE - fiind foarte rezistent si foarte lucios, avand un aspect final de portelan si sticlos. Lacul Darwi confera o stralucire deosebita culorilor. VERNIS DARWI - UNIVERSAL este ideal si pentru pasta ceramica DARWI CLASIC, DARWI TERRACOTA, DAS,
Pret 31,50 LEI

Lac lucios alcool Darwi - 100ml


Lac mat 230ml
Lac mat Pentart
Lac de protectie final care se aplica la sfarsit dupa ce tabloul pictat sau obiectul decorat s-a uscat. Are un aspect final mat iar dupa uscare devine rezistent la apa. Lacul este pe baza de apa. 230 ml ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.  
Pret 24,00 LEI

Lac mat 230ml


Poate fi aplicat pe toate suprafatele, nu ingalbeneste si se usuca repede. A se agita recipientul inainte de utilizare. Pulverizarea se efectueaza de la o distanta de circa 30 cm. ATENTIE ! - in perioada geroasa a anului comanda se face pe raspunderea clientului.
Pret 35,00 LEI

Lac lucios spray 150 ml - Stamperia


Lac lucios Darwi 250 ml pe baza de solvent - alcool. Lacul lucios de la firma Darwi este probabil cel mai bun lac pentru Cernit, Fimo si pentru culori ACRILICE - fiind foarte rezistent si foarte lucios, avand un aspect final de portelan si sticlos. Lacul Darwi confera o stralucire deosebita culorilor. VERNIS DARWI - UNIVERSAL este ideal si pentru pasta ceramica DARWI CLASIC, DARWI TERRACOTA, DAS,
Pret 51,00 LEI

Lac lucios alcool Darwi - 250ml


Lac mat alcool 30ml
Lac mat Darwi
LAC DE PROTECTIE DARWI - 30 ml pe baza de solvent - alcool. Lacul satin (mat) de la firma Darwi este probabil cel mai bun lac pentru Cernit, Fimo si pentru culori ACRILICE - fiind foarte rezistent, avand un aspect final satinat (semi-mat). Lacul Darwi confera o stralucire deosebita culorilor. VERNIS DARWI - UNIVERSAL este ideal si pentru pasta ceramica DARWI CLASIC, DARWI TERRACOTA, DAS, etc.
Pret 13,00 LEI

Lac mat alcool 30ml


Lac lucios alcool 30ml
Lac lucios Darwi
LAC DE PROTECTIE DARWI - 30 ML pe baza de alcoolLacul lucios de la firma Darwi este probabil cel mai bun lac pentru Cernit, Fimo si pentru culori ACRILICE - fiind foarte rezistent si foarte lucios, avand un aspect final de portelan si sticlos. Lacul Darwi confera o stralucire deosebita culorilor. VERNIS DARWI - UNIVERSAL este ideal si pentru pasta ceramica DARWI CLASIC, DARWI TERRACOTA, DAS, etc.
Pret 13,00 LEI

Lac lucios alcool 30ml


NTVlMjM