OBIECTE PENTRU DECORAT / Perii, Oglinzi, Piepteni

Ordonează după 
Producător 

Oglinda din lemn, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage, pictura etc.Dimensiuni: L-15 cm Acest produs prezinta defecte de fabricatie precum in pozele atasate si anume : - taiata gresit, taietura nefinisata, oglinda lipita gresit in lacasul aferent etc. Produs ideal pentru workshop-uri !! PRODUS CU DISCOUNT 50% .
4,60 LEI
Pret 2,30 LEI

Oglinda din lemn pentru copii - 2 - Pret redus


Set format din oglinda si perie pentru par, ambele din lemn, ideale pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura. Dimensiuni: Perie: L - 15,5 cm Oglinda: L - 15,5 cm Pot prezenta mici imperfectiuni care se pot corecta cu chit pentru lemn Diamentrul oglinzii este usor mai mic decat lacasul in care este lipita,precum in poza. PRODUS CU DISCOUNT 28,6% .
9,00 LEI
Pret 7,00 LEI

Set oglinda si perie de par pentru copii - Pret redus


Perie din lemn ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage, pictura etc. Dimensiune:L - 21,5cm  Periile pot prezenta mici imperfectiuni care se pot remedia cu chit pentru lemn.
Pret 7,00 LEI

Perie din lemn pentru par


Oglinda din lemn, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage, pictura etc.Dimensiune:  17,5 cm
Pret 15,50 LEI

Oglinda din lemn - NEW HEART


Oglinda din lemn, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage, pictura etc. Este prevazuta cu picior pentru sprijin.Dimensiuni: 14,2 x 13cm. 
Pret 15,00 LEI

Oglinda din lemn - INIMA


Oglinda din lemn, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage, pictura etc. Este prevazuta cu picior pentru sprijin.Dimensiuni: 12 x 14cm. 
Pret 12,80 LEI

Oglinda din lemn - CASTEL


Oglinda din lemn - Fluture
Oglinda din lemn
Oglinda din lemn, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage, pictura etc. Oglinda este protejata de o folie ce va fi indepartata dupa decorare.Dimensiuni: 20 cm
Pret 5,00 LEI

Oglinda din lemn - Fluture


Oglinda din lemn, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage, pictura etc. Dimensiune: 13 cm
Pret 4,00 LEI

Oglinda din lemn pentru copii - ursulet 2


Perie din lemn ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage, pictura etc.Dimensiune:L - 15,5cmPeriile pot prezenta mici imperfectiuni care se pot remedia cu chit pentru lemn.
Pret 5,90 LEI

Perie din lemn pentru copii


PACHET 10 buc. PERII - perie din lemn pentru par, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage, pictura etc. Dimensiune:L - 21,5 cmPeriile pot prezenta mici imperfectiuni care se pot remedia cu chit pentru lemn. Acest produs nu intra in categoria altor promotii.
Pret 45,00 LEI

Perie din lemn pentru par - PACHET 2


NTMwMDdi