NOUTĂŢI

arr3Tissue PaperHartie speciala, folosita in tehnica decupajului, realizata din bumbac 100%. Este mult mai fina, mai...

CONTACTE

ArtDecoLand
Bucuresti
tel: 0724311222
fax: e-mail : office@artdecoland.ro
scrieţi-ne
Program de lucru: Luni-Vineri: 9-15
Sambata, Duminica si Sarbatori legale: INCHIS

    Termeni si Conditii

Bine ati venit in magazinul online www.artdeco-land.ro.

Site-ul www.artdeco-land.ro este proprietatea SC RALION SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Bostanilor nr.1, bl.ICTB, ap.68, sector 6 si cu punct de lucru in Bucuresti, Bdul 1 Mai nr.39, sector 6, inregistrata la R.C. sub nr. J40/21148/1994, Cod CAEN 4791, CUI RO 6453990, avand cont deschis la CECBANK Ag. Compozitorilor, cod iban RO15CECEB20701RON2220384.

Intregul continut al site-ului este proprietatea SC RALION SRL si este aparat de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor detaliate mai jos. SC RALION SRL isi asuma dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului fara a fi necesara o notificare catre utilizatorii sai. Totodata ne asumam dreptul de a refuza colaborarea cu clienti care au un comportament neadecvat sau care au refuzat sa preia comanda expediata.

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de utilizare a site-ului www.artdeco-land.ro cuprinse in prezentul Regulament.

 

Definirea termenilor:

-          prin termenii “site”, “site-ul” si “acest site” folositi in Regulament se intelege www.artdeco-land.ro

-          prin termenii “utilizator”, “dumneavoastra”, “vizitator”, "client" si “consumator” se intelege fiecare persoana fizica si/sau juridica ce acceseaza site-ul www.artdeco-land.ro, indiferent de motiv

-          prin termenii “regulament”, “contract” si “contract la distanta” se intelege tot ce contine prezentul contract de utilizare

-          prin termenii “date personale”, “datele firmei” si “date de facturare” se intelege toate informatiile colectate de la dvs in vederea finalizarii contractului la distanta de furnizare de produse si servicii incheiat intre www.artdeco-land.ro si consumator.

Preturile afisate pe site contin TVA (19%), sunt informative si pot fi modificate de SC RALION SRL fara o notificare prealabila.

La comanda produselor se adauga cheltuielile de transport.

 

Conditii de utilizare si confidentialitate

Atat la inregistrare cat si pe parcursul utilizarii site-ului www.artdeco-land.ro trebuie sa va asigurati ca datele furnizate de dvs sunt corecte si complete potrivit legii 677/2001 privind comertul electronic. Recomandam tuturor utilizatorilor site-ului www.artdeco-land.ro sa nu instraineze contul si/sau parola. Veti fi raspunzator pentru toate comenzile si actiunile efectuate pe contul si cu parola dvs.Aveti dreptul potrivit legii, de a modifica si/sau sterge contul dvs de utilizator.

SC RALION SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau a produselor de pe acest site.

SC RALION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, precum si pentru caracteristicile produselor afisate pe site.In cazul in care comanda nu a fost expediata, greselile vor fi remediate in cel mai scurt timp si clientul va fi informat despre eroarea aparuta. Produsele din lemn expuse pe site-ul www.artdeco-land.ro nu sunt destinate utilizatorului final. Acestea sunt considerate materie prima in vederea decorarii prin diferite tehnici de infrumusetare motiv pentru care necesita retusari. Nu expediem produse ce nu pot fi remediate. Inregistrarea comenzii dvs. nu reprezinta si garantarea disponibilitatii produselor comandate. In situatia in care se constata ca exista diferente intre stocul scriptic afisat in magazin si cel faptic, clientul va fi instiintat telefonic sau prin e-mail inainte de expedierea comenzii. Pentru comenzile a caror valoare (a produselor fara transport) este sub 50lei se solicita plata in avans.

SC RALION SRL nu raspunde pentru pagubele rezultate prin deteriorarea produselor pe parcursul transportului sau dupa livrarea acestora si nici pentru cele cauzate de intarzierile de livrare.

SC RALION SRL nu se face raspunzatoare pentru eventualele probleme tehnice ale site-ului reprezentand nefunctionalitatea acestuia, pierderi de informatii cauzate de erori ale softului sau serverului pe care este gazduit site-ul.

SC RALION SRL nu raspunde de pierderea datelor daca utilizatorul si-a facut publica parola.

 

Protectia datelor cu caracter personal

SC RALION SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 29557 si poate colecta date cu caracter personal furnizate doar cu acordul dvs. si numai pe cele pe care le furnizati personal prin intermediul formularului de inregistrare pus la dispozitia dvs. de catre website-ul www.artdeco-land.ro. Colectarea acestor date este facuta in conditiile prevazute de Legea nr.677/2001 si a Ordinului nr.52/2002 si sunt utilizate pentru intocmirea facturii si livrarea produselor. Se considera ca prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si a regulilor de confidentialitate, ca si client al SC RALION SRL, v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate in scopurile mentionate mai sus.

SC RALION SRL se angajeaza sa nu faca publice informatiile de contact colectate si sa nu le dezvaluie tertilor cu exceptia autoritatilor competente potrivit legii.

Potrivit art.12 din Legea nr.677/2001 aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie in orice moment si fara nicio justificare utilizand adresa de e-mail artdecoland@yahoo.com.

 

Returnarea produselor

Raporturile comerciale dintre www.artdeco-land.ro si cumparator sunt reglementate de O.U.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Returnarea produselor achizitionate de catre un consumator - persoana fizica se poate face dupa ce in prealabil a adresat o notificare in scris vanzatorului cum ca renunta la cumparare, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul individual al produsului (daca acesta exista), adica acestea sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau folosire.

Sunt supuse acestei legi numai produsele livrate clientilor prin Curier Rapid. Comenzile care au fost livrate personal (inmanate) nu sunt considerate comert la distanta deoarece ele au putut fi vizionate, verificate si acceptate de client ca fiind conforme cu scopul achizitionarii acestora.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului cf art.14 al.2 din OUG 34/2014, chiar si in situatia in care a beneficiat de scutire de la plata transportului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC RALION SRL va rembursa clientului contravaloarea produselor returnate in termen de 14 zile de la data primirii acestora.

 

 

MWQ0N