NOUTĂŢI

arr3Tissue PaperHartie speciala, folosita in tehnica decupajului, realizata din bumbac 100%. Este mult mai fina, mai...

CONTACTE

ArtDecoLand
Bucuresti
tel: 0724311222
fax: e-mail : office@artdecoland.ro
scrieţi-ne
Program de lucru: Luni-Vineri: 9-15
Sambata, Duminica si Sarbatori legale: INCHIS

    


Introducere »RASINI SI CAUCIUC SILICONIC» LIQUID GLASS 2.0 - Rasina epoxidica cu efect de sticla 1,5 Kg


        

LIQUID GLASS 2.0 - Rasina epoxidica cu efect de sticla 1,5 Kg

RESCHIMICA-ITALIA

 

Pe stoc: 5 buc
Numar produs: RELG15
Pret fără TVA : 184,87 LEI
Pret cu TVA (19 %):
220,00 LEI

în coş:
  buc  

Rasina epoxidica cu efect de sticla lichida - formula noua, super transparenta cu filtru UV special anti-ingalbenire, cu o formula inovativa care o face mai sigura si cu adevarat usor de utilizat, prin urmare ideală pentru incepatori si neexperimentati. Poate fi folosita pentru turnare in matrite si realizarea diverselor lucrari artistice precum geode, bijuterii, modelaj, sau acoperire pe diferite suporturi precum lemn, metal, sticla etc. Datorita stralucirii si transparentei sale, este ideala pentru incorporarea obiectelor, a plantelor uscate etc. Prin adaugarea de coloranti pentru rasini este posibil sa se creeze efecte foarte speciale. Filtrul special UV previne ingalbenirea cauzata de razele ultraviolete ale soarelui. Vascozitatea sa permite turnarea fara a incorpora bule de aer, permitand lucrabilitate excelenta atat pe suprafete plane cat si cu matrite din silicon. Produsul se intareste in 8/10 ore in functie de temperatura si umiditatea exterioara, nu ingalbeneste (filtru special UV), se autoniveleaza si poate fi folosit pentru cele mai variate aplicatii. Vascozitatea dinamica la 20 °C - 7,21 cP.

SIGUR:  datorita formulei sale inovatoare  este fara alcool, fara BPA (fara bisfenol A) si nu produce fum in timpul catalizei asigurand un mediu de lucru sigur, fără emisii nocive în timpul procesului de cataliză.  PUNCT DE AUTOAPRINDERE >60°C

Instructiuni de folosire :

  1. Amestecati continutul de rasina Produs A cu continutul de intaritor Produs B intr-un raport de amestec de 2:1 (de ex. 200g rasina : 100g intaritor) timp de cel putin 5 minute la temperatura camerei (20°-25°C) pentru a avea produsul gata de utilizare.
  2. Poate fi usor de colorat, cu coloranti specifici pentru rasini epoxidice.
  3. Intarirea creatiilor este influentata si de factori externi, cum ar fi temperatura și umiditatea. Cu cat temperatura este mai ridicata, cu atat intarirea este mai rapida.
  4. Inaltimea maxima de turnare este de pana la 5cm.
  5. Utilizati intotdeauna manusi de protectie.

1,5Kg (rasina-1Kg+intaritor-500g)

Fisa de securitate LIQUID GLASS 2.0

Fisa tehnica LIQUID GLASS

CEL MAI VÂNDUT

 

ZTYzNWNmMG