NOUTĂŢI

arr3Tissue PaperHartie speciala, folosita in tehnica decupajului, realizata din bumbac 100%. Este mult mai fina, mai...

CONTACTE

ArtDecoLand
Bucuresti
tel: 0724311222
fax: e-mail : office@artdecoland.ro
scrieţi-ne
Program de lucru: Luni-Vineri: 9-15
Sambata, Duminica si Sarbatori legale: INCHIS

    


Introducere »RASINI SI CAUCIUC SILICONIC» AQUA RESIN - Rasina minerala alba 1Kg


        

AQUA RESIN - Rasina minerala alba 1Kg

RESCHIMICA-ITALIA

 

Pe stoc: 4 buc
Numar produs: APAR1000
Pret fără TVA : 71,43 LEI
Pret cu TVA (19 %):
85,00 LEI

în coş:
  buc  

Aqua Resin este o rasina pulbere super lucioasa pentru matrite, ideala pentru realizarea componentelor de mobilier, precum mese din lemn si rasina, obiecte de design, tavi, suporturi pentru lumanari, rame etc. Este o rasina potrivita pentru a fi folosita cu matrite groase. Pudra de rasina este 100% sigură și non-toxică, usor de utilizat chiar si fara protectie (manusi, ochelari de protectie), o rasina care poate fi manipulata in siguranta de catre copii dar si de catre incepatori și neexperimentati.  Este un produs sigur datorita formulei sale inovatoare - nu contine substante toxice si poate fi manipulat fara instrumente de protectie. Porozitatea redusă a produsului il face sa fie o rasina extrem de lucioasa si rezistenta. Produsul se intareste in 30 de minute (in functie de temperatura si umiditatea exterioare), se autoniveleaza si poate fi folosita pentru cele mai variate aplicatii precum obiecte de design si mobilier, potrivita pentru matrite mari.

Instructiuni de folosire :

  1. Adaugati 30% apa in produs (de ex: 100g produs : 30ml apa). In cazul matritelor bogate in detalii, puteti adauga o cantitate suplimentara de apa produsului. 
  2. Poate fi usor de colorat cu pigmenți de rasina atat lichizi cat si pudra, tempera sau culori acrilice. 
  3. Intarirea creatiilor este influentata si de factori externi, cum ar fi temperatura și umiditatea. Cu cat temperatura este mai ridicata, cu atat intarirea este mai rapida.
  4. Se recomanda pastrarea rasinii la o temperatura variabila intre 18°-25° si evitarea locurilor umede

1Kg

CEL MAI VÂNDUT

 

ZDVkOGMw