NOUTĂŢI

arr3Rasina Epodex  Sistem de răsini epoxidice ECO pentru turnare. Calitate Premium - MADE IN... arr3Tissue PaperHartie speciala, folosita in tehnica decupajului, realizata din bumbac 100%. Este mult mai fina, mai...

CONTACTE

ArtDecoLand
Bucuresti
tel: 0724311222
fax: e-mail : office@artdecoland.ro
scrieţi-ne
Program de lucru: Luni-Vineri: 8-16
Sambata, Duminica si Sarbatori legale: INCHIS

    


Introducere »» Sistem PRO - Rasina epoxidica transparenta+Intaritor 0,75kg


        

Sistem PRO - Rasina epoxidica transparenta+Intaritor 0,75kg

Rasina epoxidica EPODEX

 

Nou Ofertă

Pe stoc: 8 buc
Numar produs: EPORASPRO075
Pret fără TVA : 96,64 LEI
Pret cu TVA (19 %):
115,00 LEI

în coş:
  buc  

Sistemul de răsini epoxidice PRO este un sistem de acoperire si răsină de turnare de înaltă calitate, un produs absolut premium. Sistemul EPODEX-PRO impresionează prin rezistenta ridicata la incovoiere si compresiune, alungirea excelenta la rupere si rezistenta remarcabila la impact. In plus acest produs are proprietati de impregnare foarte bune si o rezistenta chimica excelenta. Înăltimea maximă de turnare pentru fiecare proces de turnare este de 2 cm . Se amestecă continutul răsinii (A) cu continutul întăritorului (B) într-un raport de amestec de 2:1 (de ex. 2 kg rășină: 1 kg întăritor). Pentru a colora stratul principal, amestecati colorantii sau pigmentii de culoare cu răsina (A) sau direct cu amestecul de răsină-întăritor.

Îl puteti folosi pentru a acoperi substraturi precum podele si mese. Ca sigiliu, este potrivit pentru poze, mese si blaturi. De asemenea, este potrivit pentru realizarea de bijuterii din răsină epoxidică si mici obiecte decorative. Sistemul PRO poate fi amestecat cu toate vopselele Epodex din răsini epoxidice. Inelele, cerceii, pandantivele sau bratarile pot fi realizate din aceasta rasina epoxidica incorporand flori, imagini sau elemente mici precum margele, fulgi si/sau pigmenti metalici, sclipici adaugandu-le pur si simplu in amestecul finit de rasina-intaritor. Incorporati articole mai grele în răsină între straturi pentru a preveni scufunda-rea. Elementele fine precum florile pot fi periate cu grijă în prealabil cu un strat subtire de răsină, astfel încât să nu se prăbuseas-că atunci când sunt turnate.

Calitate Premium - MADE IN GERMANY

0,75kg

CEL MAI VÂNDUT

 

YWRkZW