NOUTĂŢI

arr3Tissue PaperHartie speciala, folosita in tehnica decupajului, realizata din bumbac 100%. Este mult mai fina, mai...

CONTACTE

ArtDecoLand
Bucuresti
tel: 0724311222
fax: e-mail : office@artdecoland.ro
scrieţi-ne
Program de lucru: Luni-Vineri: 9-15
Sambata, Duminica si Sarbatori legale: INCHIS

    


Introducere »OBIECTE PENTRU DECORAT»Articole din lemn »Rame foto, Rame tablou » KIT de construcție 3D - Rama foto dreptunghiulara


        

KIT de construcție 3D - Rama foto dreptunghiulara

Rama foto 3D

 

Pe stoc: 8 buc
Numar produs: 62855505
Pret fără TVA : 37,82 LEI
Pret cu TVA (19 %):
45,00 LEI

în coş:
  buc  

Trusa de constructie din lemn din gama „Povestea ta – într-o cutie” ce cuprinde 8 piese din lemn pentru realizarea unei rame foto 3D - dreptunghiulara, avand dimensiunile cadrului finit: 30x20x6,6 cm.

MONTAJ : Cu ajutorul unui cutter taiati cu grija cartonul ce protejeaza elementele individuale ale Kit-ului. Pentru realizarea modelului aveti nevoie de adeziv pentru lemn (recomandam adezivul cu uscare transparenta). Identificati piesele componente pentru realizarea modelului precum si locul lor in relizarea produsului, ca in poza atasata. Aplicati adezivul la toate punctele de imbinare si lasati-l cateva ore sa se usuce. Fiecare Kit contine instructiuni de asamblare cu imagini.

Piesele pot fi vopsite atat inainte cat si dupa asamblare. Pentru decorare puteti folosi litere din lemn, vopsea, praf cu sclipici, elemente decorative suplimentare, șir de lumini, folie de efect etc.

SFAT pentru iluminare: lipiti laturile pătrate împreună pentru a forma un cadru si lipiti folia cu efect 3D cu banda adezivă cu două fete. Lipiti acest cadru în interiorul cutiei decorate pe partea din spate pastrand o anumită distantă fata de panoul din spate. Înainte de a-l asambla, fixati un sir de lumini pe peretele din spate si depozitati compartimentul bateriei în partea de jos a cadrului motivului.

CEL MAI VÂNDUT

 

NDJjM