OBIECTE PENTRU DECORAT / Cutii pentru ceai

Ordonează după 
Producător 

Cutie din lemn de pin, pentru pliculete de ceai, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura.Compartimentarile pot fi scoase. Deschiderea este pe latimea cutiei. Dimensiuni: L x l x h 23,7 x 20 x 7,5 cm Produs in Germania.
Pret 36,00 LEI

Cutie ceai - 9 compartimente - cu incuietoare


Cutie din lemn de pin, pentru pliculete de ceai, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura.Compartimentarile pot fi scoase. Dimensiuni: L x l x h 29 x 25 x 7,5 cm Produs de calitate superioara.
Pret 43,00 LEI

Cutie ceai - 12 compartimente


Cutie din lemn de pin, pentru pliculete de ceai, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura.Compartimentarile pot fi scoase. Deschiderea este pe latimea cutiei. Dimensiuni: L x l x h 24,7 x 22 x 7,5 cm Produs in Germania.
Pret 38,00 LEI

Cutie ceai - 9 compartimente - fara incuietoare


Cutie din lemn de pin, pentru pliculete de ceai, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura. Compartimentarile pot fi scoase. Dimensiuni: L x l x h 16 x 16 x 7,5 cm Produs in Germania.
Pret 23,00 LEI

Cutie ceai - 4 compartimente


Cutie din lemn de pin, pentru pliculete de ceai, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura. Compartimentarile pot fi scoase. Dimensiuni: L x l x h 22 x 9,5 x 7,5 cm Produs in Germania.
Pret 20,00 LEI

Cutie ceai - 3 compartimente


Cutie din lemn de pin, pentru pliculete de ceai, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura.Compartimentarile pot fi scoase. Dimensiuni: L x l x h 21 x 16 x 6,8 cm Produs in Germania.
Pret 27,00 LEI

Cutie ceai 6 compartimente - cu incuietoare


Cutie din lemn de pin, pentru pliculete de ceai, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura.Compartimentarile pot fi scoase. Dimensiuni: L x l x h 21,5 x 16 x 7,5 cm Produs in Germania.
Pret 28,00 LEI

Cutie ceai - 6 compartimente

NjkzM