OBIECTE PENTRU DECORAT / Cutii pentru servetele

Ordonează după 
Producător 

Cutie din lemn natur, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura. Dimensiuni: L x l x h 25 x 14 x 8 cm Cutiile pot prezenta mici imperfectiuni care se pot corecta cu chit pentru lemn.
Pret 22,50 LEI

Cutie suport servetele - MARE


Cutie din lemn de pin, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura. Cutia nu este prevazuta cu sistem de inchidere. Dimensiuni: L x l x h25 x 13,5 x 9 cmProdus de calitate superioara.
Pret 23,00 LEI

Cutie suport servetele - cu capac


Cutie din lemn de pin, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura. Cutia este prevazuta cu magnet pentru inchidere care va fi montat dupa decorare. Dimensiuni: L x l x h26 x 14 x 7,8 cmProdus de calitate superioara.
Pret 28,00 LEI

Cutie suport servetele - cu capac si inchidere magnetica


Cutie suport servetele - dantelata
Cutie suport servetele
Cutie din lemn natur, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura, dar poate fi doar lacuita si folosita ca atare. Dimensiuni: L x l x h25,2 x 12,8 x 10,5 cm
Pret 54,00 LEI

Cutie suport servetele - dantelata


Cutie suport servetele
Cutie servetele
Cutie din lemn de pin, ideala pentru decorare prin tehnica servetelului, decoupage sau pictura. Dimensiuni: L x l x h25,5 x 13,2 x 8,5 cmProdus de calitate superioara.
Pret 27,00 LEI

Cutie suport servetele

YWVhMDEzO